ontwerpend leren

in de klas

 
 
 

Ontwerpbox

“Fijn en gemakkelijk”, zeggen leerkrachten over onze nieuwe Ready-to-go ontwerpboxen.

“De ontwerpbox vergroot het vertrouwen om een ontwerples te geven en het is prettig dat de voorbereiding weinig tijd vergt.” In een Ready-to-go ontwerpbox zitten lesbeschrijvingen en materialen. Leerkrachten kunnen direct aan de slag. 

We ontwikkelen de ontwerpboxen samen met Techniekmenu, een samenwerking van 17 basisscholen in Leidschendam-Voorburg met als doel om het W&T onderwijs te verrijken. “Het verzamelen en inkopen van materialen is voor leerkrachten vaak een drempel. De kant-en-klare ontwerpboxen nemen deze drempel weg”, vertelt Harrie Ozinga van Techniekmenu.

Voor het samenstellen van de ontwerpboxen werken we samen met werklocatie De Makerij van Middin. Hier werken mensen met een verstandelijke beperking.

Wil jij ook aan de slag met de nieuwe Ready-to-go ontwerpbox? Mail ons je gegevens en we brengen je op de hoogte als je de ontwerpbox kunt bestellen!

De Ready-to-go ontwerpboxen worden mede mogelijk gemaakt door het Rabobank Stimuleringsfonds en door Platform Economie Onderwijs & Arbeidsmarkt Leidschendam-Voorburg.